Nya medarbetare i Triboron

PRESSMEDDELANDE 
Kista den 21 januari, 2020

Nya medarbetare i Triboron

Triboron har anställt Jens Österberg till den nya tjänsten VP Affärsutveckling och rekryterat Caroline Jonsson Cederling som ny CFO, med tillträde den 1 april.

Jens Österberg har tillträtt tjänsten som VP Affärsutveckling. Jens kommer att fokusera på att utöka Triborons kundbas för att knyta samarbeten med större bränslebolag. Han kommer att arbeta nära Triborons nuvarande distributörer och assistera dem i befintliga och nya affärer, men även etablera samarbeten med nya distributörer som vill marknadsföra och sälja Triborons teknologi runt om i världen.

Jens har en framgångsrik karriär inom andra branscher bakom sig, främst inom affärsutvecklings- och försäljningsfunktioner och kommer närmast från positionen som landschef för Epson Sverige. Dessförinnan arbetade han på Ricoh Sverige som chef för Stockholms KAM-säljare.

Caroline Jonsson Cederling har rekryterats som ny CFO för Triboron. Caroline, som tillträder sin position den 1 april 2020, har tidigare haft ett flertal uppdrag inom redovisnings- och controllerfunktioner, bland annat på H&H Group, Jetpak Group och Johnson & Johnson.

Triborons nuvarande CFO Nina Kronberg kvarstår som heltidskontrakterad konsult på Triboron fram till slutet av april och kommer därefter att anlitas på ad hoc-basis när behov uppstår.

Certified Advisor
Eminova Fondkommission AB | +46 (0)8 684 211 00 | info@eminova.se

Denna information är sådan information som Triboron International AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 januari klockan 08:30 CET.

Kontaktinformation:
Pär Krossling, VD | +46 (0)8 643 10 00 | par.krossling@triboron.com

Dokument för nedladdning

Nya medarbetare

pdf, 82,50 KB