Bensinupproret minskar klimatpåverkan med hjälp av Triboron

PRESSMEDDELANDE 
Kista den 18 december, 2019

Bensinupproret minskar klimatpåverkan med hjälp av Triboron

Bensinupprorets över 600 000 facebookmedlemmar kommer ges möjlighet att köpa Triboron till förmånliga villkor, för att därigenom sänka bränsleförbrukningen och minska sina klimatpåverkande utsläpp. Samarbetet mellan Triboron och Föreningen Uppror inleds under första kvartalet 2020

Föreningen Uppror skapades ur Bensinupproret 2.0, som driver kravet att inget drivmedel ska kosta mer än 12 kr litern och att Sverige ska vara världsledande i utvecklingen av fossilfria bränslen. Föreningen har ca 5 000 direktmedlemmar, men driver också facebookgruppen ”Bensinupproret 2.0” med över 600 000 medlemmar. Föreningen startades för att väcka opinion och sätta press på politikerna att upphöra med de ständiga höjningarna av bränsleskatter i Sverige.

”Triboron är en mycket bra partner till oss och ger våra medlemmar möjligheten att, här och nu, sänka sina kostnader med hjälp av en svenskutvecklad och miljövänlig teknologi. Att Triboron fungerar för alla typer av bränslen, inklusive biobränslen, är en stor fördel”, säger Peder Blohm Bokenhielm, ordförande på Bensinupproret 2.0.

”Vi är mycket glada över att kunna hjälpa Bensinupproret och deras medlemmar att sänka sina bränslekostnader och minska koldioxidutsläppen. Dessutom finns det potential för oss och vår distributör F-link att öka försäljningen till den svenska konsumentmarknaden”, säger Pär Krossling, VD för Triboron.

Certified Advisor
Eminova Fondkommission AB | +46 (0)8 684 211 00 | info@eminova.se
Kontaktinformation:
Pär Krossling, VD | +46 (0)8 643 10 00 | par.krossling@triboron.com
Peder Blohm Bokenhielm, ordf Bensinupproret 2.0 | +46 (0)76 704 14 24 | peder@bransleupproret.se

Dokument för nedladdning